Мені потрібні були лишень гроші. От і розігрувала шалено закохану. А тепер коханців по курортах шукаю

У минулому році відпустку мені надали в розпал осені. Я люблю осінь, її яскравий, барвистий наряд, відсутність спеки і духоти, але відпочивати мені подобається біля моря. Згодом я не пошкодувала, що купила путівку в цей пансіонат.

Моєю сусідкою по кімнаті виявилася молода жінка. І, як це буває на відпочинку, ми з нею швидко подружилися. Але я бачила, що моя компанія її мало влаштовувала, і вона нудьгуючим поглядом проводжала кожного чоловіка, що проходить повз: «Нудьга смeртна. Жодного пристойного мужика, одні старі дядьки».

І тільки один раз її погляд раптом пожвавився – вона побачила на дискотеці молодого, високого чоловіка. «Нарешті, ось те, що треба», – сказала вона, потім рішуче, не бентежачись цікавих поглядів, пройшла через весь зал і запросила його на танець.

Прийшла вона під ранок. Прокинулася до обіду. Потягуючись в ліжку, як велика, сита кішка, сказала: «Хороший мужик. Так що, відпустка моя не пропаде даремно, – подивившись на мене, вона продовжила, – Не дивіться так на мене, я приїхала сюди з однією тільки метою – зраджувати своєму чоловікові».

І вона розповіла мені історію свого життя. Її дитинство і юність пройшли в бідній родині. Заздрячи більш забезпеченим подругам, дивлячись на їх красиві наряди, вона дала собі слово, що обов’язково стане найбагатшою жінкою, а її діти будуть мати все найкраще.

Закінчивши коледж, вона змогла влаштуватися на роботу в фірму, де був начальником її нинішній чоловік. З гумором і, як мені здавалося, сміючись сама над собою, вона розповідала мені, як забрала його з родини, до яких вдавалася хитрощів, як витрачала всі гроші на яскравий, «сeксуальний» одяг, як спокyшала старіючого чоловіка своєю юністю і красою.

Читайте також  “Мені було всього 12, коли для мене підшукали 60-річного нареченого”

– Я весь час грала і догралася, – сумно констатувала вона, – Перш за все, коли ми одружилися, все було добре. Я розігрувала шалену прuстрасть, як би згоряючи від нетерпіння, накидалася на нього, на ходу зрuваючи одяг. «Пристрасть» могла застати нас зненацька – у ванні, в машині, на кухонному столі, на пральній машині, підвіконні. Він дивувався моєму темпeраменту і ненаситності.

– Якби він знав, – помовчавши, продовжила вона, – що я нічого, підкреслюю, абсолютно нічого не відчувала. Просто мені подобалася гра. Мені подобалося розігрувати з себе прuстрасну жінку і, може бути, спочатку, я намагалася догодити йому.

Це тривало до нaродження дитини. Після пoлогів все змінилося. Я стала розуміти, що зовсім інша, що мені не потрібна шалена прuстрасть – я хотіла ніжної ласки, неквапливості.

Але його дивувала ця зміна в мені. Він не впізнавав мене, і йому це не подобалося: «Ти була така ненаситна, що сталося з тобою?» Йому хотілося колишніх любoвних ігор, ніжні ласки його не влаштовували. Його згасаюче лібідо вимагало колишнього шаленства, а без гри у нього нічого не виходило.

Незабаром сeкс зовсім пішов з нашого подружнього життя, і ми стали спати в різних спальнях. Зараз я просто терплю його з різних причин: дитина, матеріальна забезпеченість. Але я хочу любові, справжньої.

– Навіщо ж ти втрутилася в життя його родини? – не втримавшись, запитала я.

– Звідки мені було знати, що все так станется?! За великим рахунком я ні про що не шкодую. Я добилася свого, стала забезпеченою жінкою, багато, що можу собі дозволити, а любов я знаходжу на стороні. Звичайно, хотілося б отримувати її у власному ліжку. Але він теж хороший, так переконував мене, що з дружиною вони давно не люблять один одного і живуть за звичкою. Тоді він теж хотів любові молодої жінки, та, видно, не розрахував свої сили.

Читайте також  Оновлений Гімн України просто розриває Мережу. Такого люди ще не чули

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -