“Воювати у 25-му році керівництво РФ не планує”: експерт про дату кінця війни

“Воювати у 25-му році керівництво РФ не планує”: експерт про дату кінця війни

Військовий експерт Арті Грін розповів, що термін закінчення бойових дій прив’язаний до дати виборів у США.

В Путіна немає шансів дійти “до меж Донецької області”. Це стає зрозуміло, хоча б проаналізувавши ситуацію на Покровському та Торецькому напрямках.

Таку думку висловив 

офіцер ЗСУ, який пише під псевдонімом Арті Грін.

За його словами, ні в нього, ні в його кола спілкування події на цих напрямках не викликають великих хвилювань.

“Польові офіцери бачать, яку ціну противник платить за свій поступ, звідси є розуміння, що “до меж Донецької області” їх не вистачить. Для цього висновку навіть немає необхідності мати якісь секретні секрети про розмір їх ресурсів”, — заявив військовий.

Арті Грін звертає увагу, що такий підхід агресорів до поточних втрат на кілометр просування наштовхує на думку, що їхнє командування знає, до якої дати потрібно “утримувати ініціативу” такою ціною, і ця дата не за горами.

Також всю плачевність ситуації та відсутність серйозних резервів явно видає “поскребування по засіках”, щоб заткнути дірку в Курській області.

“Інформаційний ігнор “курської провокації” та відсутність ознак підготовки до мобілізації говорить про те, що воювати у 25-му році керівництво РФ не планує. Принаймні поки що. Вважаю, так і буде. Подивимося”, — наголосив військовий.

Арті Грін не сумнівається, що термін закінчення бойових дій прив’язаний до дати виборів у США.

“Дедлайн зрозумілий – кінець жовтня. Ну а поки що є можливість противникам викласти максимум аргументів на стіл майбутніх переговорів. Не думаю, що комусь вдасться поламати таку перспективу. Занадто могутні гравці у ній зацікавлені”, — додав військовий.

Читайте також  Є велика ймовірність удару: українців попередили про новий ймовірний обстріл

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело