“Це буде зрозуміло упродовж тижня”: ПВК можуть провести операцію зі зміщення Путіна – Світан

“Це буде зрозуміло упродовж тижня”: ПВК можуть провести операцію зі зміщення Путіна – Світан

Лінії оборони створюються навколо Москви не для того, щоб зупинити ДРГ, які прорвалися. Путін боїться, що проти нього можуть піти російські ПВК.

Операція в Курській області може мати політичні наслідки для Путіна і його режиму. Скоро може початися подальший “рух Пригожина”, тобто тих російських приватних компаній, за якими стоять серйозні фінансисти.

Такі приватні військові компанії можуть провести певну операцію зі зміщення російського диктатора Володимира Путіна. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу Збройних сил України Роман Світан під час чату на Главреді.

“Якщо знайдеться “хлопчик”, який скаже, що “король голий”, тоді можуть бути серйозні наслідки. Якщо такого “хлопчика” не знайдеться, і він не вкаже пальчиком на те, що Путін без захисту, то навряд чи щось буде. Найближчим часом побачимо. Думаю, що скоро почнеться подальший “рух Пригожина”, тобто тих приватних компаній, за якими стоять серйозні фінансисти, включно з російськими олігархами, які можуть зараз таких “хлопчиків” розвернути в бік Путіна і повторити похід на Москву”, – зазначив Світан.

За його словами, не все так просто з ухваленим російським керівництвом рішенням про створення лінії оборони навколо Москви.

“Вона (лінія оборони навколо Москви – ред.) явно створюється не для того, щоб зупинити ДРГ, які прорвалися. Зараз у Росії намагаються створити лінію оборони навколо столиці якраз від таких груп приватних військових компаній, які можуть сказати, що король голий, і провести певну операцію зі зміщення Путіна. Усе це буде зрозуміло протягом тижня”, – сказав Світан.

Дивіться відео чату з Романом Світаном з аналізом перспектив Курської операції ЗСУ:

Читайте також  Політичний психолог назвав ідею №1 для Путіна

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело