Спочатку його побили: у Польщі на вулиці раптово помер 37-річний українець

У Польщі у місті Новий Томишль Великопольського воєводства посеред вулиці втратив свідомість і помер громадянин України.


Про це інформує ресурс PNT.info.

Трагедія трапилася ще 7 березня. Чоловік ішов вулицею Кроткою, але раптом знепритомнів і впав на тротуар. Для нього викликали медиків, які негайно прибули до місця події, однак вони вже констатували смерть чоловіка. Загиблим виявився 37-річний громадянини України, який проживає у місті Новий Томишль.

Правоохоронці з’ясували, що перед смертю він був у компанії двох чоловіків, з якими вступив у конфлікт. Один з них сильно побив покійного, зокрема завдав декілька ударів ногами.

15 березня його затримали. У разі доведення факту умисного вбивства нападнику загрожує позбавлення волі терміном від п’яти до двадцяти п’яти років. За ненавмисне він може отримати три роки.

Варто зауважити, що тюремне ув’язнення загрожує і третьому учасникові конфлікту, який став свідком злочину, але не надав допомогу побитому. Максимальний термін позбавлення волі, який йому можуть присудити, становить три роки.

Читайте також  40 тисяч підписів зібрала петиція за Барака Обаму як наступного президента Франції

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело